Condens 5000 FM SOLAR

Condens 5000 FM SOLAR

Bosch solarna varijanta

Ako vaš kondenzacijski uređaj za grijanje treba raditi u kombinaciji sa Bosch solarnim sustavom, profitirat ćete ne samo od visoke energetske učinkovitosti kondenzacijske tehnologije, nego dodatno i od besplatne energije Sunčevih zraka. Condens 5000 FM će vam omogućiti da uživate u prednostima oba sustava. On u jednom kompaktnom kućištu sjedinjuje učinkoviti kondenzacijski uređaj za grijanje i bivalentni spremnik s tehnikom slojevite akumulacije.

Primjena

Kombinacija solara i kondenzacije jedan je od najzanimljivijih izbora budućnosti. To sustavno rješenje koristi energetsku učinkovitost kondenzacije, kao i besplatnu snagu sunca. Condens 5000 FM je namijenjen kombinaciji sa solarnim sustavom i pripremljen je za zajednički rad sa suncem.

Energetska učinkovitost, -troškovi

Eco-funkcija slojevitog punjenja omogućava izbor između komfornog i posebno energetski štedljivog Eco načina radaVrlo niska potrošnja električne energije zahvaljujući energetski učinkovitoj pumpi i optimiranom načinu rada pumpe. Najviša energetska učinkovitost uz maleni volumen spremnika zbog Eco-funkcije. Slojevitog punjenja i korištenja sunčeve energije za pripremu tople vode Zajamčeno najbolje moguće iskorištenje sunčevog prinosa uz visoki komfor tople vode.

Komfor rukovanja

Vrlo jednostavna za rukovanje i komforna, regulacija FW 100 ili FW 200 može biti neposredno ugrađena u uređaj.

Sustavna primjena

Za područja s tvrdom vodom postoji izvedba s konvencionalnim spremnikom s izmjenjivačem topline u obliku cjevne zavojnice.

Snaga

22 kW, 30 kW

Prikaži: Popis i minijature / Minijature (grid)
Prikaži:
Sortiraj po:

Izdvojeni proizvodi


BOSCH ZBS 22/210-3 SOE 23 SOLAR


39.253,75 kn
27.477,63 kn
BOSCH ZBS 30/210-3 SOE 23 SOLAR


41.815,00 kn
29.270,50 kn