Tvrtka Ferlež d.o.o. bavi se projektiranjem, izvedbom, ugradnjom, održavanjem i popravkom uređaja renomiranih proizvođača. Usluge nudimo za sve vrste stambenih i poslovnih prostora, od pojedinačnih kupaonica do etažnih stanova, obiteljskih kuća, stambeno poslovnih objekta, hotela, industrijskih objekata, trgovačkih centara i dr.

U besprijekornu izvedbu naših projekata slobodno se možete uvjeriti preko naše referentne liste. Slobodno surfajte po našim stranicama, a ako imate bilo kakva pitanja, komentare ili vam jednostavno treba više informacija slobodno nam se javite na e-mail ili putem telefona.

POVIJEST TVRTKE

Tvrtka Ferlež d.o.o. je osnovana 2000. godine, sa sjedištem u Zagrebu, Goljak 8a, kao društvo s ograničenom odgovornošću. Od 2000. godine bilježi konstantan rast prometa i ulaganja, kao i rast pokretne i nepokretne imovine te ljudski resursa. Glavne djelatnosti tvrtke su projektiranje, izvedba, ugradnja, održavanje i popravak uređaja renomiranih proizvođača.

Kroz ulaganja u stručne kadrove, osigurali smo da poslove vodi visoko stručno i specijalizirano osoblje. Stalnim praćenjem svjetskih trendova, poznavanjem novih tehnologija, te stalnom edukacijom zaposlenika možemo ponuditi svojim klijentima optimalna tehnička rješenja, opremu i izvedbu.

Kako se tvrtka razvijala, Ferlež d.o.o. je postao autorizirani serviser i distributer mnogih renomiranih svjetskih marki i partner najjačih svjetskih marki poput Junkersa, Vailanta, Roce, Sinclaira i Vivesa. Svojim klijentima možemo ponuditi proizvode vrhunske kvalitete.

2001. godine je pokrenut website www.ferlez.hr kako bi približili tvrtku, njene usluge i proizvode što većem broju potencijalnih klijenta. 2004. godine otvoren je novi maloprodajni i izložbeni prostor na atraktivnoj lokaciji u Mesićevoj ulici na Šalati. Novim izložbenim prostorom želja nam je omogućiti kupcima da sami vide kvalitetu koja im je dostupna.

Od 2002. godine nudimo plaćanje preko kreditnih kartica American Express i Eurocard Mastercard, a od 2005. godine na raspolaganju su vam i krediti preko Diners kreditne kartice. 2005. godine sa velikim zadovoljstvom smo završili projekt velikog značaja za našu tvrtku, Toplice Sv.Martin u Sv.Martinu na Muri. Opremanje grijanjem hlađenjem i ventilacijom unutarnjih bazena toplica površine 1000 m2 potrajalo je 6 mj. i okončano na je obostrano zadovoljstvo investitora i nas kao izvođača.

Polovicom 2005. godine, prešli smo brojku od 4000 višegodišnjih zadovoljnih klijenata, čije sustave redovito održavamo i nadograđujemo.

Danas tvrtka Ferlež d.o.o. broji više od 14.000 klijenata, a 31.01.2023. godine došlo je do promjene vodstva same tvrtke gdje je gdin. Zlatko Ferlež povjerio svoje dugogodišnje stvaralaštvo trojici svojih zaposlenika:

  • Bojan Mihaljević (majstor plinoinstalater, odobrenje od Hrvatske obrtničke komore)
  • Mario Horvat (majstor serviser i nositelj ovlaštenja za rukovođenje rashladnim plinovima, odobrenje od Ministarstva zaštite okoliša i energetike.)
  • Dinko Mikuš (bacc.oec; ured).